يك كارشناس با تاكيد بر اين كه در سالهاي اخير توجه مناسبي به توسعه فنآوريهاي نوين اطلاعات و ارتباطات صورت پذيرفته گفت: متاسفانه توسعه مورد نظر مبتني بر مدل و چارچوب بومي نبوده است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) حسين صميمي اظهار كرد: همين امر سبب شده است تا هر سازمان با توجه به اولويتهاي خويش، فنآوريهاي نوين را انتخاب و براي توسعه آن سرمايهگذاري كند.
رئيس پژوهشكده فنآوري اطلاعات مركز تحقيقات مخابرات ايران با تاكيد بر اينكه در برخي از سازمانها توسعه فنآوريها بدون توجه به رويكردهاي ملي انجام شده است افزود: درون سازمان مربوطه نيز توسعه فنآوريهاي نوين اطلاعات و ارتباطات اغلب از هيچ مدل يكپارچهاي پيروي نكرده است.
اين عضو كميته علمي چهارمين همايش مديريت فنآوري اطلاعات و ارتباطات برخورداري از فنآوريهاي نوين اطلاعات و ارتباطات را رافع مشكلات زيادي از سازمانها دانسته و با تاكيد بر اين كه داشتن اين فنآوريها به خودي خود امتياز محسوب نميشود گفت: اين فنآوريها اغلب پرهزينه بوده و پياده سازي آنها نيازمند ساختار شكني در درون سازمانهاست كه فرآيندي پرهزينه و دشوار است و اين مر زماني تشديد ميشود كه متوجه ميشويم عدم توجه يكپارچه به توسعه فنآوريها، افزايش دوبارهكاريها و اختلالات در توسعه سيستمهاي اطلاعاتي درون سازمانها را بهدنبال دارد.
او در بخش ديگري از سخنان خود گفت: توجه به تجارت الكترونيكي در فضاي شبكههاي نسل آينده كه يكپارچگي شبكههاي زيرساختي را سرلوحه كار خود قرار داده است ميتواند كشور و سازمانها را به آينده نگري در اين زمينه واداشته و سبب شود تجارت الكترونيكي با روند مناسبي شكل گيرد.
صميمي با اشاره به تلاشهاي در حال انجام در زمينه تجارت الكترونيكي، بررسي راهكارها، مدلها و سيستمهاي مرتبط تجارت الكترونيكي در شبكههاي نسل جديد را ضروري دانست.
گفتني است چهارمين همايش ملي مديريت فنآوري اطلاعات و ارتباطات با موضوع اصلي "تجارت الكترونيك در فضاي شبكه هاي نسل آينده" ديماه سال جاري در هتل المپيك تهران برگزار خواهد شد.
بنا بر اعلام علاقهمندان براي دريافت جزئيات محور مقالات ميتوانند به آدرس www.ictcs.ir مراجعه كنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.